Afbeelding
Foto:

Organisatie Heel Veghel Bakt blikt terug op succesvolle editie, Oekraïense vluchtelingen verrast met cupcakes

Algemeen 1.185 keer gelezen

VEGHEL | De vijfde editie van Heel Veghel Bakt was op zaterdag 27 april (Koningsdag). De organisatie spreekt van een succes. 41 enthousiaste thuisbakkers hebben de mooiste en lekkerste creaties gebakken. 

Ruim 440 mensen werden dankzij hen getrakteerd op een Koninklijk gebakje en een gezellig praatje. Een groep jongeren van M25 Veghel bakte in het PieterBrueghelHuis cupcakes voor de Oekraïners in verschillende locaties in Veghel. Noor van Rijbroek: “Wat was het weer fijn om zo veel vrolijke gezichten te zien van zowel de mensen die het lekkers kregen als de mensen die het lekkers gaven. Fijn om te ervaren dat je met een klein gebaar veel mensen blij kan maken. Het voelt goed om iets voor een ander te kunnen doen. Als organisatie zijn we daarom blij om te zien dat de actie nog steeds aanslaat bij mensen.”

De actie werd georganiseerd door een samenwerking van Stichting Met je hart Veghel, ONS welzijn, De Zonnebloem Veghel en M25 Veghel. “Dankjewel aan alle vrijwilligers en bakkers die hebben meegeholpen en deze actie mogelijk maken. En dankjewel aan Schellen, Albert Heijn Veghel en Hulpdienst Diaconie Veghel voor de sponsoring”, besluit Noor van Rijbroek namens de organisatie.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant