Na de tentoonstelling in Boerdonk kijkt Erthepe vooruit naar die in Keldonk.
Na de tentoonstelling in Boerdonk kijkt Erthepe vooruit naar die in Keldonk. Foto:

Vervolg van thema ‘Historisch Erp, Keldonk en Boerdonk’

Kunst en cultuur 658 keer gelezen

KELDONK | Het programma van het thema van Erthepe in 2024 ‘Historisch Erp, Keldonk en Boerdonk’ vordert gestaag. Het volgende hoofdstuk is een fototentoonstelling in ‘t Span in Keldonk op zondag 28 april.

Na de tentoonstelling in Den Hazenpot in Boerdonk kijkt Erthepe weer vooruit naar die van Het Span in Keldonk. Ook deze tentoonstelling kan gezien worden als een verlengstuk van de succesvolle uitgave van het AH-foto(plak)boek. “In Boerdonk zagen we voornamelijk Boerdonks fotomateriaal. In Keldonk zal deze tentoonstelling opgebouwd zijn met voornamelijk Keldonks fotomateriaal in een aantal hoofdstukken”, laat Erthepe weten. Hoofdstukken die op deze tentoonstelling ruimer de aandacht krijgen zijn: het rijke roomse leven, gebouwen, middenstand en bedrijfsleven, het boerenleven, verenigingen, en dorpsgezichten. Daarnaast worden meer dan 200 oude Keldonkse klassenfoto’s op scherm vertoond. 


Na de tentoonstelling in Boerdonk kijkt Erthepe vooruit naar die in Keldonk.

Verder wil de fotowerkgroep ook hier van de gelegenheid gebruik maken om namen te vinden bij foto`s die nog niet of gedeeltelijk bekend zijn. “Daarbij vragen wij uw hulp. Ook is er de mogelijkheid om een inkijkje te nemen in het fotobestand met tekst van Erthepe met bijna 10.000 foto’s en is er weer een fotoprintservice”, aldus de Erpse Heemkundekring.

De foto’s worden na afloop voor één euro per stuk te koop aangeboden. Ook worden hier een aantal complete AH-fotoboeken tegen betaling aangeboden. De fototentoonstelling wordt gehouden op zondag 28 april van 11.00 tot 17.00 uur in gemeenschapshuis ‘t Span in Keldonk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant